';

Er zijn wel eens mensen die zeggen: “ Ik heb een passie voor auto’s, paarden of het maken van kunst. Mijn passie is vastgoed. Al meer dan 10 jaar houd ik me privé en zakelijk bezig met vastgoed in al haar facetten.  Of het nu om aankoop, verhuur, beheer of meedenken en adviseren bij renovaties gaat, als het om ’stenen’ gaat dan word ik enthousiast.

Na het voltooien van mijn studies Bestuurskunde en Bedrijfskunde ben ik mijn loopbaan gestart bij ABN AMRO. Hier ben ik o.a. een aantal jaren verantwoordelijk geweest voor een portefeuille met vastgoedfinancieringen voor particuliere en zakelijke klanten. Hier zag ik dagelijks de kansen van investeren in commercieel vastgoed, maar ook wat er nodig is om als investeerder succesvol te zijn bij de aankoop en beheer van beleggingspanden.

Mijn passie voor vastgoed gecombineerd met een persoonlijke en betrokken aanpak zorgen ervoor dat ik voor u precies dat beleggingspand vind dat past. Een beleggingspand met tevreden huurders waar u zorgeloos rendement mee realiseert.

Meer weten over mijn aanpak? Graag maak ik tijd voor een kop koffie en een nadere kennismaking. Dit kan uiteraard ook ‘s-avonds of in het weekend!

NEEM CONTACT MET ONS OP